Slaapkamerkasten

Dit is een deel van onze collectie

Download stijlgids!

Laat je inspireren en ontdek wat jouw stijl is! Download de gids

Inspiratie nodig?

Download onze Carré slapen folder Download de folder

Slaapkamerkast kopen? Dan bent u bij Carré Wonen en Slapen aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim assortiment kasten voor in de slaapkamer. Van zweefdeurkasten tot draaideurkasten. Maak direct een afspraak om onze slaapkamerkasten te komen bekijken in onze showroom. Of kom vrijblijvend langs!

Soorten slaapkamerkasten

Al jarenlang is Carré specialist op het gebied van wonen en slapen. Wij houden altijd de huidige woontrends in de gaten, zodat wij onze klanten de mooiste woonstijlen kunnen bieden. Bij ons vindt u dan ook allerlei soorten slaapkamerkasten, zodat er voor elke smaak en woning een perfecte kledingkast beschikbaar is. U vindt bij ons onder andere de volgende kledingkasten voor in de slaapkamer:

Een kast op maat voor de slaapkamer

Elke slaapkamer heeft zijn eigen kast nodig. Hierdoor wordt het makkelijker om kledingstukken en andere voorwerpen op te kunnen bergen. Alleen is elke kamer natuurlijk uniek en past niet elk formaat kast in elke slaapkamer. Dit is geen probleem bij Carré. Onze slaapkamerkasten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo zijn er kledingkasten die variëren tussen 75cm en 400cm breed. Ook zijn deze kasten in verschillende kleuren toepasbaar en heeft u de keuze uit spiegels en diverse accessoires. Kortom, bij Carré vindt u altijd een slaapkamerkast op maat.

Slaapkamer kast kopen?

Heeft u een keuze kunnen maken uit één van onze kasten voor slaapkamers? Maak dan eenvoudig een afspraak om de kast te komen bekijken in onze showroom. Heeft u de voorkeur om vrijblijvend een langs te komen om het gehele assortiment kasten te komen bekijken? Ook dat is geen probleem bij Carré Wonen en Slapen.

Staat er een interieur make-over op de planning voor de slaapkamer? Onze interieuradviseurs helpen u hier graag bij. Carré Wonen en Slapen biedt de mogelijkheid voor een interieuradvies op maat in de vorm van een 2D of 3D ontwerp.