De beste slaapkamerkasten

Geplaatst op: 14 apr, 2021

Een slaapkamerkast is onmisbaar in je slaapkamer. Hier kun je bijvoorbeeld je kleding, schoenen, pyjama’s en jassen in opbergen. Daarnaast biedt het ook de ruimte voor het opbergen van andere spullen. Dit zorgt dus voor meer ruimte en overzicht. In deze blog leest u welke slaapkamerkasten er allemaal zijn.

Zweefdeurkast

Een zweefdeurkast is prachtig en staat perfect in iedere slaapkamer. Bij deze kast zitten de deuren aan de buitenkant. Deze schuiven over elkaar heen. Een zweefdeurkast is vooral handig bij een interieur waar weinig ruimte is voor openslaande deuren. Daarnaast past het ook mooi in een strak interieur. Een kast met een zweefdeur is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Zo kunt u dus naar uw eigen wens een keuze maken.

zweefdeurkast

Schuifdeurkast

Schuifdeurkasten zijn zeer populair en kunnen in vrijwel iedere slaapkamer geplaatst worden. Het voordeel hiervan is, is dat deze geen deuren heeft. Daarom is er geen extra ruimte nodig. Hierdoor houdt u ruimte over en ziet uw slaapkamer er schoon uit. Een schuifdeurkast is perfect voor slaapkamers met een strak interieur.

Inloopkast

Een inloopkast is een droom voor vele mensen. Dit wordt ook steeds populairder Deze kast heeft namelijk veel meer ruimte dan normaal. Bovendien is een inloopkast echt uniek en zorgt voor een prachtige uitstraling. Dit kan zelfs de waarde van je huis vergroten. Je kunt dus eenvoudiger je kleding, schoenen en andere spullen opbergen. 

Hoekkast

Een hoekkast is zeer uniek. Deze slaapkamerkast komt weinig voor. Een hoekkast zorgt ervoor dat de hoek van de slaapkamer goed benut wordt. Het vult dus de ruimte op en ziet er mooi uit. Een hoekkast ziet er anders uit dan een normale kast. Daarom valt deze heel snel op. Wanneer u op zoek bent naar iets unieks, dan is deze kast echt perfect. Bovendien heeft het ook meer ruimte, omdat er in de hoek meer diepte is.

Draaideurkast

Ook een draaideurkast heeft een prachtig ontwerp. Deze slaapkamerkast is zeer handig voor het opbergen van kleding en schoenen, maar ook voor andere materialen. Het zorgt er dus voor dat u meer ruimte heeft in de slaapkamer. Bovendien vult het de ruimte in de slaapkamer goed op. Deze zijn beschikbaar in diverse kleuren, waardoor u het goed kunt plaatsen in ieder interieur.

beste slaapkamerkast

Persoonlijk advies bij het kiezen van een slaapkamerkast

Wilt u een slaapkamerkast kopen, maar weet u niet welke het best bij u past? Onze specialisten bij Carré Wonen en Slapen staan altijd voor u klaar. Wij helpen u graag bij het kiezen van een geschikte slaapkamerkast. Neem nu vrijblijvend contact met ons op.