boxspring voordelen

Voordelen van een boxspring

Geplaatst op: 25 aug, 2021

De boxspring is één van de meest gekochte bedden in Nederland. Dit bed geeft je het gevoel dat je in een luxe hotel slaapt. Wanneer je van plan bent om een boxspring te kopen, is het belangrijk om eens goed te kijken naar de eigenschappen van dit bed. Daarom hebben wij de voordelen voor u op een rijtje gezet in deze blog.

voordelen boxspring

Wat zijn dan precies de voordelen van een boxspring?

Er zijn verschillende eigenschappen die een belangrijke rol spelen bij het kiezen van een bed. Een boxspring heeft verschillende voordelen in tegenstelling tot andere bedden. Daarom wordt deze steeds vaker gekozen door mensen. Wij lichten deze voordelen kort toe.

Optimaal ligcomfort

Een boxspring is voorzien van een dubbele laag veringen. Hierdoor wordt er een goede ondersteuning gegeven aan het lichaam. Dit zorgt voor een comfortabel ligcomfort waardoor je heerlijk kunt slapen. Daarnaast is de temperatuur en de ventilatie van dit bed ook zeer goed. Dit maakt de boxspring nog prettiger om op te slapen.

Goed aan te passen aan interieur en woonstijl

De boxspring is verkrijgbaar in verschillende designs, kleuren en materialen. Zo is deze beschikbaar met leren, stoffen en houtdetails. Doordat dit bed zoveel mogelijkheden heeft, kun je het zeer goed aanpassen aan je interieur en woonstijl. Zo kun je de boxspring dus naar eigen wens bepalen. Het geeft in iedere slaapkamer een luxe en prettige uitstraling!

voordelen van boxspring

Prettige hoogte van boxspring

De hoogte van dit bed is zeer fijn. Een boxspring is meestal een stuk hoger dan een gewoon bed of ledikant. Hierdoor kun je makkelijker in- en uitstappen. Ook is het een aangename hoogte om te slapen. Wanneer je bijvoorbeeld het bed moet verschonen, is de werkhoogte ook zeer prettig.

Overtuigd van de voordelen van een boxspring?

Ben je overtuigd van de voordelen van een boxspring? Of wil je graag meer weten over de eigenschappen van dit bed? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Het is ook mogelijk om een afspraak in te plannen voor een bezoek in onze showroom. Onze specialisten helpen u graag met interieuradvies op maat. Ook op het gebied van slapen. Je kunt natuurlijk ook zonder afspraak binnenlopen!