schuifdeurkast op maat

Waarom een schuifdeurkast op maat?

Geplaatst op: 11 mei, 2021

Bent u van plan een nieuwe slaapkamerkast te kopen? Dan is het belangrijk dat u goed weet welke verschillende soorten kasten er op de markt zijn. En misschien nog wel belangrijker, wat het verschil tussen al deze kasten is, zodat u de juiste keuze kunt maken! Wij leggen het graag aan u uit.

Welke soorten kledingkasten zijn er?

Bij Carré Wonen & Slapen vind we de volgende soorten slaapkamerkasten

  • Een schuifdeurkast. Dit is een slaapkamerkast die uit minimaal 2 schuifdeuren bestaat. Deze deuren zijn bevestigd in een rails die vaak bevestigd zijn aan de bovenkant van de kast.
  • Bij een zweefdeurkast ‘zweven’ de deuren voor de kast. De grote deuren hangen zowel in een bovenrail als onderrail voor de kast, hierdoor lijken ze te zweven. De zwevende deuren geven de zweefdeurkast een ultramoderne uitstraling.
  • Een draaideurkast is een kast die je in verschillende maten kunt krijgen. Deze kast bestaat uit minimaal 2 deuren die vervolgens naar buiten opendraaien.

Wat is het voordeel van een schuifdeurkast?

  1. Heeft een mooie uitstraling
  2. Ruimtebesparing in uw slaapkamer
  3. Je kunt zelf de indeling van de kast bepalen
  4. Alle kleding kan stofvrij worden opgeborgen
  5. Een schuifdeurkast zorgt voor extra ruimte in de slaapkamer

Vrijblijvend contact opnemen

Bent u nieuwsgierig geraakt naar alle mogelijkheden op het gebied van slaapkamerkasten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar met interieuradvies op maat. Ook op het gebied van slapen.