Banken

Let op! Dit is een sfeerimpressie van een deel van onze collectie.

Inspiratie nodig?

Download onze Henders & Hazel folder Download de folder

Inspiratie nodig?

Download onze interliving folder Download de folder

Ben je op zoek naar een prachtige bank? Dan ben je bij Carré aan het juiste adres. Bij ons vind je alles op het gebied van wonen én slapen. In onze showroom zijn talloze meubels van diverse merken te vinden. Kom vrijblijvend eens langs om al onze banken te bewonderen. Laat je adviseren door één van onze interieurspecialisten. Zij helpen je graag met het uitzoeken van een bank. Het is bij ons ook mogelijk om een bank op maat samen te stellen. Kortom, bij ons is het allemaal mogelijk.

Inspiratie op doen? Bekijk de door ons gerealiseerde projecten.

Nieuwsgierig geworden? Plan direct een afspraak met Carré Wonen & Slapen

Ontdek alle mogelijkheden van onze vloeren, onze service en garanties in onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.

Afspraak plannen

Stel je bank samen bij Carré in Volendam

Onze modellen uit het Modulmaster programma kun je geheel naar jouw persoonlijke wens en ruimte samenstellen. Of je nu op zoek bent naar een grote, ruime hoekbank (met of zonder slaapfunctie of opbergmogelijkheid) of juist naar een compacte 2-zitsbank met een verstelbare relax-rug-functie of arm. De mogelijkheden voor een nieuwe bank zijn eindeloos.

Bank op maat

Stel zelf jouw ideale relaxbank samen. Met de verstelbare rug maak jezelf een ideale zitplaats. Keuze uit verschillende elementen, stof-, lederkwaliteiten en kleuren. Vanaf € 1899,-

Contact opnemen

Interieur inspiratie

Ontdek alle mogelijkheden van Modulmaster, onze service en garanties in onze winkel of bij jou thuis.

Wanneer je een afspraak maakt om inspiratie op te doen voor een zitbank nemen we graag alle tijd om je goed te adviseren. Meer Modulmaster inspiratie? Maak nu een inspiratieafspraak!

Afspraak plannen