Nieuwe bank

Dit is een deel van onze collectie

Inspiratie nodig?

Download onze Henders & Hazel folder Download de folder

Inspiratie nodig?

Download onze interliving folder Download de folder

Nieuwe bank kopen? Dan bent u bij Carré wonen & slapen aan het juiste adres! Bij ons vindt u de nieuwste trends op het gebied van design banken, hoekbanken, 2-zits banken en meer! Maak vrijblijvend een afspraak om onze showroom te bezichtigen.

Een nieuwe bank op maat

Bij Carré Wonen kunt u bij de samenstelling van uw nieuwe interieur gebruikmaken van de deskundigheid en creativiteit van ons team met interieurstylisten. Met gevoel voor harmonieuze kleurencombinatie en uitgebreide kennis van materialen en producten ontwerpen zij een interieur waarin u als klant uw eigen smaak en voorkeur voor een bepaalde stijl meteen herkent. Een origineel interieur waar u zich meteen thuis voelt.

Soorten banken

Bij Carré spelen we altijd graag in op de nieuwste woontrends. Onze interieurspecialisten zijn hier dan ook dag in, dag uit mee bezig. Door onze kennis en expertise kunnen wij dan ook alle soorten banken aanbieden die aansluiten bij de wensen van de klant. Bij ons vindt u o.a. 2 zitsbanken, 3 zitsbanken, 3,5 zitsbanken, 4 zitsbanken en hoekbanken. Kortom, bij Carré vindt je het allemaal. Deze banken kunnen wij leveren in alle soorten kleuren en materialen. Hierbij moet u denken aan stof, ledercombi en volledig leder.

Nieuwe moderne bank

Zoals u weet, spelen we bij Carré graag in op de huidige woontrends. Eén van die trends is het zogeheten design bankstel. Een design bankstel is een bankstel dat zo door een topdesigner ontworpen had kunnen worden, maar eigenlijk een ‘gewoon’ bankstel is. De Senno hoekbank is hier een goed voorbeeld van. Nieuwsgierig geworden? Je bekijkt hem hier.

Nieuwe bank kopen?

Ben je op zoek naar een nieuwe bank en wil je graag één van onze banken bezichtigen? Dat kan! Je kunt namelijk heel makkelijk een afspraak maken om de bank van jouw voorkeur te komen bekijken. Dit kun je doen op de pagina zelf. Heb je nog andere vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.