3D Rolgordijnen

Let op! Dit is een sfeerimpressie van een deel van onze collectie.

Kies voor unieke elegantie en onmiskenbare functionaliteit met de 3D rolgordijnen.

Deze bestaan uit lamellen die tussen twee voiles zweven, wat voor een uitgebreide lichtregulatie én een tijdloze uitstraling zorgt. Het design doet denken aan de organische flow van Japans design.

Naast hun visuele comfort, zorgen de 3D rolgordijnen ook voor een zachte akoestische en thermische isolatie en beschermt de UV-filter jouw vloer en meubels tegen verkleuring door de zon.

Nieuwsgierig geworden? Plan direct een afspraak met Carré Wonen & Slapen

Ontdek alle mogelijkheden van onze vloeren, onze service en garanties in onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.

Afspraak plannen

3D Rolgordijnen, zo elegant en toch functioneel

3D-rolgordijnen geven echter niet alleen visueel comfort. Ze bieden ook een resem functionele voordelen. In de open stand zorgt het bijvoorbeeld voor UV-filtering opdat jouw vloer en meubelen niet verkleuren. Bovendien bevorderen 3D-rolgordijnen de akoestiek en hebben ze ook een isolerende eigenschap.

Bescherming tegen verkleuring

Met de lamellen in open stand worden circa 80% van de UV-stralen gefilterd. In gesloten toestand wordt nagenoeg alle UV-straling uit het daglicht genomen.
Zo bescherm je jouw meubelen en vloer tegen verkleuring, terwijl je wel het daglicht binnenlaat en een helder zicht naar buiten behoudt.

Afspraak plannen

Sfeerimpressies van de raamdecoratie verkrijgbaar bij Carré Wonen en Slapen

Plan direct een afspraak met Carré Wonen en Slapen

Afspraak plannen