Barkruk

Dit is een deel van onze collectie

Inspiratie nodig?

Download onze Henders & Hazel folder Download de folder

Inspiratie nodig?

Download onze interliving folder Download de folder

Barkruk kopen? Dan ben je bij Carré Wonen & Slapen aan het juiste adres! In ons assortiment vind je allerlei soorten barkrukken die gemaakt zijn van de beste materialen en stoffen. En dat is waar we bij Carré voor staan. Alleen de beste kwaliteit. Bekijk op uw gemak het volledige assortiment barstoelen, maak een afspraak voor de desbetreffende stoel of kom vrijblijvend eens langs in onze showroom!

Een comfortabele barkruk voor elk interieur

Bij Carré Wonen & Slapen vind je alleen de mooiste barkrukken die in élk interieur en bij elke eetkamertafel passen. Alle krukken in ons assortiment hebben verschillende kleuren en materialen. Hierdoor hebben wij voor iedere smaak de juiste kruk beschikbaar. Geniet in alle comfort van je ontbijt, lunch en zelfs het avonddiner in de barkrukken van Carré. Alle barstoelen zijn voorzien van een rugleuning dat zorgt voor een goeie zithouding. Daarnaast zijn sommige barkrukken voorzien van een armleuning wat voor extra comfort zorgt.

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een barkruk?

Ben je van plan om een barkruk aan te schaffen? Dan doe je er goed aan om rekening te houden met de volgende punten:

  • Zorg ervoor dat je rekening houdt met de hoogte van de tafel of bar
  • Tussen de zitting van de barstoel en het blad van de tafel of bar moet zo’n 30 centimeter verschil zitten

Voordelen van barstoelen

  • In diverse materialen verkrijgbaar
  • Een vaste barkruk is makkelijk te verplaatsen
  • Een kruk met rugleuning zorgt voor extra comfort

Barkrukken kopen?

Hebben wij een barkruk die perfect bij uw huidige of nieuwe interieur past? Maak dan vrijblijvend een afspraak om de barstoel te komen bezichtigen. Wij zorgen ervoor dat u geheel vrijblijvend  het beste advies krijgt van onze interieurspecialisten, zodat u de juiste keuze maakt. Tot snel!