Eetkamertafel

Dit is een deel van onze collectie

Inspiratie nodig?

Download onze Henders & Hazel folder Download de folder

Inspiratie nodig?

Download onze interliving folder Download de folder

Eetkamertafel kopen? Dan bent u bij Carré Wonen en Slapen aan het juiste adres. Bij ons vindt u namelijk alles op het gebied van stijlvol wonen. Bewonder de laatste trends op het gebied van stijlvol wonen én de beste kwaliteit eetkamertafels. Reserveer nu uw tafel online of kom vrijblijvend eens langs in onze showroom.

Soorten eetkamertafels

Bij Carré zijn we altijd op de hoogte van de huidige woontrends. Om deze reden hebben wij dan ook allerlei soorten eetkamertafels in ons assortiment. Zo vindt u onder andere bij ons deze verschillende eettafels:

Eettafel op maat

Elke woning is uniek. Hierdoor zijn de afmetingen om je meubels te plaatsen voor elke woning uniek. Hierdoor is het altijd passen en meten om alle gewenste eetkamerstoelen, banken en barkrukken in het huis te plaatsen. Bij Carré bieden wij altijd een eetkamertafel op maat. Bijna elke tafel is in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de juiste info.

Materialen en kleuren

Naast dat iedereen een eigen wens heeft over de afmetingen, kunnen smaken in kleur en materiaal natuurlijk ook enorm verschillen. Bij Carré vindt je daarom eettafels in verschillende materialen als hout en kunststof. Ook het kleurenaanbod is enorm. Zo vindt je bij ons bijvoorbeeld bruine eetkamertafels, zwarte eettafels en nog veel meer. Kortom, bij ons is alles mogelijk!

Eetkamertafel kopen?

Heeft u een keuze kunnen maken uit één van onze eetkamertafels? Maak dan nu vrijblijvend een afspraak om de tafel bij ons te kunnen bewonderen op een voor u gewenst moment. Onze interieurspecialisten helpen u graag bij het kiezen van de juiste eettafel stoelen.