Fauteuil

Dit is een deel van onze collectie

Download stijlgids!

Laat je inspireren en ontdek wat jouw stijl is! Download de gids

Inspiratie nodig?

Download onze Henders & Hazel folder Download de folder

Inspiratie nodig?

Download onze interliving folder Download de folder

Fauteuil kopen? Dan bent je bij Carré aan het juiste adres. Bij ons vind je alles op het gebied van fauteuils, van klassiek tot modern. Je vind het allemaal in onze showroom. Doe online inspiratie op en kom vervolgens langs in onze showroom om de diverse fauteuils uit te proberen.

Fauteuil soorten

Wij hebben een diverse selectie samengesteld bestaande uit verschillende soorten materialen, verschillende merken en uiteenlopende soorten fauteuils:

Fauteuil kopen?

Heb je een keuze kunnen maken uit één van onze fauteuils of wil je deze komen bezichtigen? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op! Ook zijn wij hét adres voor relaxfauteuils.

Staat er een algehele interieur make-over op de planning? Onze interieuradviseurs zijn gespecialiseerd in het vormen van persoonlijk interieuradvies. Carré Wonen en Slapen biedt de mogelijkheid voor een interieuradvies op maat in de vorm van een 2D of 3D ontwerp. Heb je nog andere vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan je graag te woord.