Gordijnen

Let op! Dit is een sfeerimpressie van een deel van onze collectie.

Bekijk alle foto's

Gordijnen zijn de sfeermakers in uw interieur.

Ze geven warmte en huiselijkheid! Carré Wonen en Slapen B.V. biedt advies en keuze in een ruime collectie kamerhoge stoffen. Door de ruime keuze zijn er altijd wel stoffen of dessins die precies bij uw stijl van wonen passen. Naadloos mooi met een maximale hoogte van 340 cm en een oneindige breedte.

De gordijnen spelen een belangrijke rol in de woonkamer

Nieuwsgierig geworden? Plan direct een afspraak met Carré Wonen & Slapen

Ontdek alle mogelijkheden van onze vloeren, onze service en garanties in onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.

Afspraak plannen

Gordijn merken Carré Wonen en Slapen

Ontdek de totaal oplossingen die Het Atelier kan bieden

Vitrage

Overgordijnen

Vouwgordijnen

Afspraak plannen

Wave plooi

Wave is een combinatie van runners die d.m.v. koordjes op vaste afstand met elkaar verbonden zijn en Wave band dat als een breed plooiband aan de bovenkant van het gordijn wordt gestikt. Voor een juiste werking moeten hier ook de speciale Wave haakjes worden toegepast. Door de combi van Runners, Wave band en -haakjes hangt het gordijn in golfvorm onder de rail.

Vlinder Plooi

Dit type plooi wordt veel gebruikt voor inbetweens en vitrages maar kan ook prima toegepast worden bij soepel vallende overgordijnstoffen. Voor gevoerde en/of stuggere gordijnstoffen is deze plooi minder geschikt. Voor een dubbele plooi wordt iets meer stof gebruikt waardoor het gordijn ruimer valt en een rijkere uitstraling heeft dan bijvoorbeeld een enkele plooi.

Nieuwsgierig geworden?
Plan direct een afspraak met Carré Wonen & Slapen

Ontdek alle mogelijkheden van onze gordijnen, onze service en garanties in
onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd
om u goed te adviseren.

Afspraak plannen