Houten vloer

Let op! Dit is een sfeerimpressie van een deel van onze collectie.

Houten vloer kopen? Dan ben je bij Carré Wonen en Slapen op de goede plek! Hier vind je de beste kwaliteit vloeren. Deze zijn perfect voor in iedere woning. Bekijk snel onze mogelijkheden of plan vrijblijvend een afspraak in!

Wat is een houten vloer?

Een houten vloer is gemaakt van op maat gezaagde planken. Deze worden in een bepaald patroon naast elkaar gelegd. Dit zorgt voor een mooie en strakke uitstraling. Een houten vloer wordt ook wel een parket genoemd. Een parketvloer is beschikbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. Het is ook mogelijk om deze op diverse manieren af te werken of na te behandelen met olie of lak, zodat het een unieke uitstraling krijgt.

Nieuwsgierig geworden? Plan direct een afspraak met Carré Wonen & Slapen

Ontdek alle mogelijkheden van onze vloeren, onze service en garanties in onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.

Afspraak plannen

Voordelen van een houten vloer

Een parketvloer heeft een sfeervolle en mooie uitstraling. Wij zetten een aantal voordelen voor u op een rijtje, zodat u een beter beeld krijgt van de eigenschappen van een houten vloer

  • Duurzaam: Bij goed onderhoud gaat dit soort vloer jaren mee
  • Het kan worden gecombineerd met vloerverwarming
  • Gemakkelijk te repareren indien er sprake is van schade
  • Tijdloos: Een houten ondergrond heeft een mooie en tijdloze uitstraling
  • Ruime keuze: Er zijn meerdere houtsoorten met ieder zijn unieke eigenschappen

Houten vloer voor in iedere woning

Een houten vloer geeft een prachtige uitstraling in de woning. De houten laag zorgt voor een warme, luxe en moderne sfeer. Deze vloer kan op allerlei plaatsen in iedere woning geplaatst worden. De vloer is eenvoudig te leggen en gaat vele jaren mee. Het is namelijk zeer slijtvast en kan in de meeste gevallen ook nog worden opgeschuurd en opnieuw worden gekleurd. Het is dus echt een toevoeging voor ieder huis!

Verschillende mogelijkheden

Een parketvloer bestaat uit samengestelde delen of planken. Deze zijn vanaf de fabriek onbehandeld, geolied of gelakt. Afhankelijk van de afwerking kan de vloer na verloop van tijd moeten worden nabehandeld. Bovendien zijn er allerlei soorten uitvoeringen beschikbaar. Zo kan het worden handgeschraapt, geborsteld, gerookt of gebeitst in vele kleuren en kleureffecten.

Wat ook tot de mogelijkheden behoort is advies op maat. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij het samenstellen van de perfecte woonruimte. Carré Wonen en Slapen biedt de mogelijkheid voor een interieuradvies op maat in de vorm van een 2D of 3D ontwerp.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Dan kun je vrijblijvend een afspraak met ons inplannen. Zo kunnen we de mogelijkheden van de vloeren met je bespreken en kunnen wij het juiste advies voor je opstellen.

Afspraak plannen