• De mooiste woonconcepten
  • Eerlijk & deskundig advies
  • Beste prijs & kwaliteit
  • Persoonlijke service

TRAPRENOVATIE

Professionele traprenovatie

StairSolutions is een professioneel en innoverend traprenovatie merk. Een puur Hollands fabricaat wat geïnstalleerd wordt door professionele monteurs. StairSolutions is een doeltreffende oplossing voor de meeste trapproblemen. Een trap bekleden met onze overzettreden geeft een nieuwe, luxe uitstraling zonder dat daar enig hak- of breekwerk aan te pas komt. StairSolutions traprenovatie maakt van uw oude of nieuwbouw trap een pronkstuk in uw woning. Dit allemaal dankzij eigen fabricage. De trap wordt ingemeten en gemonteerd door vakmensen die weten wat traprenovatie inhoud.

PVC

PVC is een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is. PVC stroken zijn beschikbaar in dryback en/of click verbinding. Bij dryback worden de stroken verlijmd op de ondergrond. Bij click vergrendelen de stroken zich middels een click verbinding aan elkaar waardoor één geheel ontstaat. Een click vloer wordt dus niet verlijmd aan de ondergrond ("loose lay"). Daarom is er onder andere een ondervloer nodig.

Vinyl

Vinyl is een zachte kunststof vloer. Eenvoudig in onderhoud en voorzien van een sterke toplaag. Voor elk vertrek dus uitermate geschikt. Geen harde contactgeluiden, comfortabel aan de voeten en leverbaar in eindeloos veel kleuren en dessins.

Laminaat

Laminaat is en blijft een favoriet voor iedere woning. Vooral bij vloeren waarop intensief wordt geleefd. Het laminaat is van oerdegelijke kwaliteit. Laminaat is daarom dus perfect waar een gezin in woont. Laminaat is zeer slijtvast en decoratief. Het assortiment biedt een bijzonder ruime keuze aan kleuren, dessins en structuren. De vloerplaten zijn zo ontworpen om ze met een simpele klik aan elkaar te bevestigen.

Tapijt

Zacht, warm en uitnodigend, tapijt geeft een natuurlijk en geborgen gevoel. Daarom is het fijn dat Ambiant u deze beleving in alle mogelijke uitvoeringen en moderne kleuren aanbiedt. Want tapijt verhoogt uw comfort in elke situatie. Zo kunnen kinderen heerlijk en veilig spelen op een zachte ondergrond. Bovendien is tapijt bijzonder gemakkelijk in het onderhoud. Kortom, de eigenschappen van Ambiant tapijt vormen ook voor uw woning een stijlvolle oplossing.

Hout

parket bestaat uit samengestelde delen of planken die vanaf de fabriek onbehandeld, geolied of gelakt zijn. Hierdoor is veelal verdere afwerking na legging niet meer niet nodig. Er zijn veel verschillende uitvoeringen beschikbaar. Onderscheiden wordt handgeschraapt, geborsteld, gerookt, gebeitst in vele kleuren en kleureffecten.

Tapijt merken Carré Wonen en Slapen

Nieuwsgierig geworden?
Plan meteen een afspraak met
Carré Wonen en Slapen B.V.

Ontdek alle mogelijkheden van Carré Wonen en Slapen, onze service en garanties in
onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd
om u goed te adviseren.
Maak een afspraak >