Interlivinginterliving logo

Let op! Dit is een sfeerimpressie van een deel van onze collectie.

Bekijk alle foto's

Interliving is een merk dat meubels aanbiedt die perfect aansluiten bij al uw wensen. De meubels van Interliving worden speciaal voor jou gemaakt en dat betekent dat je ze zo kunt samenstellen dat ze helemaal passen bij jouw stijl, voorkeur en wensen.

Het is hierbij mogelijk om je favoriete materiaal, kleur en ontwerp te kiezen. U kunt uw interieur dus echt uniek maken met de collectie van Interliving. Deze producten staan garant voor een goede kwaliteit met vijf jaar garantie. Bij Carré wonen helpen we je graag bij het samenstellen van jouw droombank of wat dacht je van een fijne relaxfauteuil?

Nieuwsgierig geworden? Plan direct een afspraak met Carré Wonen & Slapen

Ontdek alle mogelijkheden van onze vloeren, onze service en garanties in onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.

Afspraak plannen

Een interieur dat voldoet aan alle wensen

Een interieur dat bij je past, zorgt voor het ultieme thuisgevoel. Het moet de juiste sfeer uitstralen en het moet een prettige plek zijn. Een plek waar je tot rust kan komen, maar ook waar je gezellig met vrienden kunt zitten. Het samenstellen van het interieur kan met zoveel wensen best lastig zijn. Wij helpen je graag bij de inrichting en bij het creëren van meubels die daar perfect bij passen en daarom is het merk Interliving perfect!

“Interliving kleedt jouw interieur aan”

Contact opnemen

Interliving gaat met jou om tafel

Ga met ons rond de tafel om jouw droomtafel samen te stellen. Kies je eigen vorm en maat, dikte van het tafelblad, favoriete poot, materiaal en kleur. De opties zijn eindeloos en we helpen je graag. We kijken met een deskundig oog naar wat er past binnen de mogelijkheden van jouw ruimte en wat jouw wensen zijn. 

Kom langs in onze showroom in Volendam en ervaar de vele opties zelf!

Afspraak plannen

Interliving geeft vorm aan wonen

Interliving is een eigenzinnige elegante collectie met allure. Hierbij kiest u voor comfort en kwaliteit. Doordachte ontwerpen met talrijke maatwerkopties. Bij de collectie van Interliving heeft u vijf jaar garantie. Deel je wensen met onze specialisten en dan helpen wij u graag verder.